Erhvervsrengøring​

​Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og omegn, både private virksomheder og offentlige institutioner.

Rengørings Kompagniet Danmark løser alle former for rengøringsopgaver for små og store virksomheder, for butikker og for kontorer.

En professionel rengøring sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet.

​En fast aftale kan bl.a. omfatte tæpperensning, vinduespolering, linned- og måtteservice, vedligeholdelse af grønne arealer, snerydning, gulvvask og støvsugning. Aftalen sikrer, at der altid er så rent, som I ønsker det.


Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed.

Ring til os og bestil et uforpligtende besøg, så vi kan levere et tilbud tilpasset jeres behov. 

Tilpasning efter jeres ønske

Gennem en dybdegående samtale med jer omkring jeres ønsker finder vi frem til hvor behovet er størst og modsat hvor behovet er mindst.  Vi lærer stedet at kende før vi går igang med rengøringen, for at finde ud af hvor behovet for en grundig rengøring er.  Vi er omstillings parate og holder hele tiden øje med udviklingen i branchen.​

Vi indretter os efter jeres behov

Vi tilrettelægger og indretter vores rengøring efter vores kunders behov. 

Vi er meget flexsible i forhold til jeres ønsker omkring tid, omfang og særlige behov.​

Skarp kvalitetskontrol​

​For Rengørings Kompagniet Danmark er kvalitetskontrol en nødvendighed som vi sætter stor fokus på, da den skaber tillid til vores samarbejdspartnere.
​Vi vægter jeres oplevelser højt og vil til en hver tid justere det, hvis det skaber en positiv forskel for jer. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ekstraordinær rengøring - uden ekstra regninger

Vores telefonservice er døgnåben

Vi har mange års erfaring indenfor faget. Vi har mere end 10 års erfaring samt medarbejdere med mere end 20 års erfaring.

Vi møder altid op med et smil, da vi går ind for god kundekontakt og tror på, at den gode kundekontakt skaber gode resultater.

Kontakt​

Rengørings Kompagniet Danmark

Adresse:

Pilegårdsvej 34

2860 Søborg

Tlf.: 26 22 43 11

Send en ma​il