Vinduespolering

​Vi tilbyder professionel vinduespolering, der efterlader dig med et tilfredstillende resultatet.

Vi pudser og polerer vinduer for private virksomheder, erhvervs virksomheder og offentlige institutioner.

Rengørings Kompagniet Danmark tilbyder professionel vinduespolering for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vores dygtige medarbejdere er utrolig engagerede og kompetente, og sikrer en fejlfri vinduespolering hver gang.

Klarer alt inden for vinduespolering

Vores store erfaring og fleksibilitet gør, at vi kan klare alt inden for vinduespolering. Uanset hvor stor eller lille en opgave det drejer sig om, er vi den ideelle samarbejdspartner, når det handler om vinduespolering.

Vi kan løse selv de vanskeligste opgaver, da vi både har personalet og remedierne til dette. Kun det bedste er godt nok for vores kunder, og vi garanterer perfekte resultater - hver gang.

Tilpasning efter jeres ønske

Gennem en dybdegående samtale med jer omkring jeres ønsker finder vi frem til hvor behovet er størst og modsat hvor behovet er mindst. Vi lærer stedet at kende før vi går igang med rengøringen, for at finde ud af hvor behovet for en grundig rengøring er. Vi er omstillings parate og holder hele tiden øje med udviklingen i branchen.​

Vi indretter os efter jeres behov

Vi tilrettelægger og indretter vores rengøring efter vores kunders behov. 

Vi er meget flexsible i forhold til jeres ønsker omkring tid, omfang og særlige behov.​

Skarp kvalitetskontrol​

​For Rengørings Kompagniet Danmark er kvalitetskontrol en nødvendighed som vi sætter stor fokus på, da den skaber tillid til vores samarbejdspartnere.
​Vi vægter jeres oplevelser højt og vil til en hver tid justere det, hvis det skaber en positiv forskel for jer. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ekstraordinær rengøring - uden ekstra regninger

Vores telefonservice er døgnåben

Vi har mange års erfaring indenfor faget. Vi har mere end 10 års erfaring samt medarbejdere med mere end 20 års erfaring.

Vi møder altid op med et smil, da vi går ind for god kundekontakt og tror på, at den gode kundekontakt skaber gode resultater.

Kontakt​

Rengørings Kompagniet Danmark

Adresse:

Pilegårdsvej 34

2860 Søborg

Tlf.: 26 22 43 11

Send en ma​il